Eilen meni ilta taas Tupoksella BH-kurssin merkeissä. Minnan toissapäiväisen pentukurssin jälkeen eri kouluttajan kurssi oli suoraan sanottuna PETTYMYS. Suurin osa ajasta meni seistessä ja katsellessa toisten suorituksia.
Ehdittiin ottaa ainoastaan seuraamiskuviota pätkä ja lopuksi kerran luoksetulo. Petu meni tasonsa mukaan, tosin oli aika väsynyt ja tekemisen ilo puuttui johtuen osittain seisoskelusta ja odottelusta.
Illalla olin kotona vasta vähän ennen klo 23. Onneksi olin lenkittänyt ennen Tupoksen reissua Titon ja Aksan joten pienet pissalenkit riitti.
Tänään sitten mietin urakalla että minne ilmottaisin koiriani näyttelyihin. Kaikissa lähinäyttelyissä on tuomari joko mr tai mrs arvoitus, tai sitten tuttu ja turvallinen suomalainen jonka arvostelut EVVK.
Päädyin sitten ilmoittamaan Petun ja Titon Vaasaan (koska INT siksi Petu) Mrs Arvoitukselle ( Marija Kavcic, Slovenia) ja Aksan ja Titon Kuusamon ryhmikseen. Onhan se huikeaa kuulla että Paula Heikkisen - Lehkosen kommentti Aksasta ;) Tito on molemmissa pennuissa. Ihanaa enää huominen duunissa, sitten 4 päivän LOMAA ! (joka kuluu tasan tarkkaan makkarin remontin viimeistelyssä)
Ai, ja posti tuo MIELUISAN PAKETIN eilen !!!! Ystäväni Dave oli tilannut minulle amazonista kirjan "Holistic Guide for a Healthy Dog" kirjoittaja Wendy Volhard and Kerry Brown, D.V.M. Aion ruokkia Aksaa ja Petua tällä ruokavaliolla jatkossa. Kiitos Dave. Thank you sooooooo much Dave !