Käytiin tänään poikien kanssa puolukassa. Samaisessa metsässä missä olemme ennenkin lenkkeilleet, ja koskaan siellä ei ole ollut ketään muita, nyt oli 5 autollista marjastajia :(
Mentiin sen verran kauas, että pojat kuitenkin saivat riekkua vapaana, eikä mitään yhteentörmäyksiä marjastajien kanssa tullut :)
Saaliiksi sain sen verran puolukoita kuin tarvinkin, eli sain tehtyä yhden purkillisen puolukkasurvosta Markolle. Itse en ole puolukoiden ystävä :)
Illalla otin kotona vielä keittiötottista. Otin ainoastaan kaukokäskyjä. Ne on jostain syystä hankalat. Petu meni pyytämättä Akun viereen, ja jätkä teki kaukkarit virheettömästi yhdellä käskyllä ja Aku vaan pelleili. Se joko alkaa haukkumaan (ihan kuin ei koskaan ikinä olisi istu käskyä kuullut ?!) tai sitten joudun toistamaan käskyn 5 kertaa ennen kuin tapahtuu mitään. Ei ymmärrä ei!
Treenailut ovat jääneet vähälle, sen takia että joka toinen päivä Aku ontuu ja joka toinen päivä ei. Siitä syystä en ole uskaltanut varsinkaan hyppyä treenata ollenkaan.  Hieronnan jälkeen se meni huonompaan suuntaan, aiemmin se on ollut "epäpuhtautta" mutta perjantaina ja lauantaina se ontui. Tänään Aku oli parempi, ja palautunut "epäpuhdas" tasolle. Kisat olisivat ensi viikonloppuna ja taitaa olla viisain perua ne, miten sinne ontuvan ja treenaamattoman koiran kanssa menee. Tuo jalkavamma on alkujaan uima- riekunnoissa tullut revähdys joka ei vaan ota parantuakseen. Itselläni oli tuossa pari viikkoa sitten jalat todella kipeät, ostin magnesiumia ja samainen pilleri sisältää myös b-vitamiineja. Aloin nyt antamaan niitä Akulle, josko niistä olisi apua. En tiedä jaksanko enää kovin kauaa tätä katella, taidan viedä sen Akuuttiin kuvattavaksi, ihan omankin mielenrauhan takia.
Loppuun vielä metsäretken kuvia :)
929531.jpg
nää puolukat on oikeastaan aikas hyviä... nam !

929541.jpg
minä maistelen kyllä ennemmin keppiä ku puolukoita...

929548.jpg
tässä teille puolukkasurvosta á la Aku :)

929552.jpg
Mikä metsäneläin siellä menee ???