Sunnuntaina elvyttiin näyttelyn jälkeisestä väsymyksestä ja Tito ja Petu luovutti iskälleen Vaasasta ostamansa tuliaiset: lelun ja luun. Ostivat samanlaiset itselleen myös. Nautimme siis leluista ja luista kuten kuvista näkyy ;)
1514445.jpg
Aksa nauttii luusta
1514449.jpg
Aksan lelu kesti about 30 sekuntia, tässä ne jäännökset. Uskomaton 7 vee !
1514447.jpg
Miksihän se tuomaritäti Vaasassa kirjoitti Petun arvosteluun
että LIIAN LIHAISAT huulet :) näähän on NIIIIIN pienet ja ohuet :)
1514448.jpg
Tito ja lelu
Alkuviikosta ei olla tehty mitään erikoista, lenkkeilty lämpimässä säässä. Kevät on sekoittanut jokaisen koiran pään, lenkillä mennään tyyliin 10 askelta eteen ja 5 taakse ja haistellaan ja kustaan, ja haistellaan ja kustaan :(
Tänään vappuaattona tein tälläistä boolia, aikas hyvää oli :) Piti vaan nautiskella varovasti, kun huomenissa on työpaikan päivystys.
Päivän ankein uutinen on se, että kun tulin töistä kotia huomasin että Titolla on alkava hot spot KESKELLÄ PÄÄTÄ. Ja lauantaina olis näyttely, voi vee ! Sitä se teettää kun riekkuvat toisissaan ja kuolaavat toisiaan :( Yritän nyt saada sen kuivatettua että päästäis näyttelyyn. Se oli onneksi tosi pieni.
Voi olla että heräävä hormonitoiminta on myös tuohon vaikuttanut. Selkeästi Tito on alkanut tajuamaan että on ISO uros. Jalkaa nostetaan urakalla, ja Petua yritetään astua jatkuvasti. Ehdin varata hotellinkin Posiolta, sen varaaminen kyllä oli tuskan takana, kun ko. hotellissa oli yksi ainoa koirahuone, ja sekin varattu. Loppujen lopuksi setä lupasi meille huoneen jossa ei ole parkettilattiaa. Ainoa syy miksi tähän hotelliin halusin on se, että näyttelypaikka näkyy hotellin ikkunasta.
KUPLIVAA VAPPUA !