Minne nää päivät menee ? Täällä on vietetty hiljaiseloa ja lenkkeilty pääosin metsässä että vältyttäis kaikilta mahdollisilta kohtaamisilta :(
En ole ainakaan mitään huhuja, jospa se setä kuitenkin rauhottui kun pääsi kotiin ja selvisi säikähdyksestä.
Itse vietin yhden unettoman yön, ja sitten olen yrittänyt unohtaa koko asian.
Voi että meillä on tuurit taas kohdallaan. Eiköhän Akulla tulehtunut poskessa se jälki johon Tito nappas. Se oli eilen vielä HYVÄ, mutta ilmeisesti Petu kulta oli lutkuttanut ja nuollut sitä päivän aikana (se on sellainen nuolija että kissakin jää toiseksi, jos tassut kastuu se nuolee ne hyvin huolellisesti kuivaksi, siinä sivussa muidenkin tassut) ja nyt se on sellainen visvainen ja EI HYVÄ. Olen yrittänyt sitä paikallisesti hoitaa.
Luulen että jätän Aksan pois Gällivaarasta, jo senkin takia että Petunialla olisi suurempi mahis se cacib saada. Mitä iloa siitä on, jos se tulee Aksalle, kun se ei edes tarvii sitä. Me Aksan kanssa keskitytään Pärnun reissuun :)
ja sitten toinen juttu, aloin huolehtia että onko Kiralla (joka lähtee Aksaa kannustamaan Pärnuun) passia tai henkilökorttia. No ei ollut kumpaakaan. Ei auta Kiran ku hankkia huomenna pikapassi. Nooh, tuossa illalla aloin katsella omaa passia, ja totesin että se on vanhentunut maaliskuussa 2008. Että eikun hommmaamaan passia itsekkin huomenissa. Reissu on ollut tiedossa jo kuukausia, niin en sitten voinut aiemmin asiaa tarkistaa....
Gällivareen on luvattu 10-13 astetta ja sadetta, tekisi mieli jättää koko reissu väliin. Ei auta ei, mökki on varattu Överkalixista ja rahaa vaihdettu pari tuhannen kruunun verran, joten jospa se tässä vielä iloksi muuttuis :)
Se piti vielä mainita, että sain porukoilta uuden näytön. Ne ostivat itselleen kannettavan ja lituska näyttö jäi sitten ylimääräikseksi. Tuntuu melkein että olisi uusi konekkin, kun tää näyttö on niin HYVÄ :)