Tämän kaiken surkeuden keskellä ollaan kuitenkin saatu loman aikana koirien aitaus pihalle valmiiksi. Kyllä poikien nyt kelpaa pihalla juoksennella. Koko takapiha on aidattu, rajoittuen taloon. Etupihaa ei aidattu jotta saamme rauhassa ajella autot pihaan ilman jatkuvaa porttien availua. Tito on kyllä ihan elementissään kun on saanut leikkiä aamusta iltaan kepeillä ja juosta pihalla :)
Rinneosuus on tehty puusta, muu osa verkosta. Tolpat oli 2,5 m korkeat ja ne on valettu 70 cm syvyyteen maahan, joten pitäis puudeleiden pysyä tontilla :) Tolpat ja muut puuosat on kyllästetty "luonnonmukaisin menetelmin" eli venetervalla.
1782857.jpg
tässä rinneosuutta joka tehty puusta
1782858.jpg
ja tässä vielä tolpat ilman verkkoa

22.7.2008 olimme Tokon kuukausicupissa tuomareina Paulan kanssa. Aikamoisesta sateesta huolimatta paikalle oli eksynyt muutama koirakko sekä alokas  - että avoimeen luokkaan.Mukava kokemus, ja olen valmis tuomaroimaan jatkossakin :)

Olin ilmoittanut itseni 28. - 30.7 tokon koulutusohjaaja kurssille. 28.7. illalla olisi ollut teoriaosuus, ja harmittavasti Aksan aika Kälviän eläinlääkärille oli klo 16, joten jouduin jättämään kurssin väliin. Harmittaa, mutta Aksa on TÄRKEIN!
Olimme suunnitelleet Riikan ja Pian kanssa kahteen eri otteeseen shoppailureissua sekä Pietarsaareen että Kokkolaan. Aksan takia peruin molemmat reissut. Kun Aksun tila alkoi olla paranemaan päin, uskalsin lähteä 30.7. vähän shoppailemaan Kokkolaan. Valitettavasti Pia oli saanut tiedon Ronjan kasvaimesta edellisenä iltana, ja käväisi vaan luonamme torilla, mikä on täysin ymmärrettävää. Riikka ja Noora kuitenkin tulivat shoppailukavereiksi. Kävimme ensin keskustan kaupoissa, sitten menimme Pedrinakseen syömään taivaallista texmex ruokaa, ja sitten vielä illan kohokohta, eli Kokkolan iltatori.
Mukaan tarttui pari Fransan puseroa, ja yksi nanson t-paita. Torilta tuli ostettua pari korua, ja lisäksi Aksalle pari pehmolelua, joista toisen Aksa silppusi heti illalla. Kiitos Pia ja Noora mukavasta shoppailu iltapäivästä / illasta. Torilla tuli törmättyä myös vanhaan kauppisaikaiseen luokkakaveriin. Tuli ihan ne villit kauppisajat mieleen * voi niitä aikoja* :)
Sunnuntaina otimme myös vähän poseerauskuvia. Tito 11 kk poseeraa:
1782863.jpg
Tito 11 kk kuva: Johanna Flink (valitettavasti värit hieman liian vaaleat)

1782864.jpg
edelleen Tito 11 kk kuva: R.Holappa