Näköjään Aksan tila menee vuoristorataa. Lauantaina oltiin mökillä, ja Aksa jakso siellä useaan otteeseen kahlailla vedessä ja juoksennella pihalla. Reissulla meni neljä tuntia, ja Aksa ei edes ollut väsynyt kun tultiin kotiin. Osan aikaa se oli tietenkin mökissä.
Lauantaina se myös karkasi pihalta. Oltiin molemmat Markon kanssa pihalla. Se meni auton taa, ja yht äkkiä sitä ei ollut missään ! Juoksin metsään ja Marko meni toista kautta ja huudeltiin sitä jo melkein hysteriän partaalla. Ehdittiin etsiä varmaan 5 minuuttia, sitten se jolkutteli metsästä tulemaan ilme naamalla että oli muuten paskahätä :) Ehdin jo säikähtää että se sai jonku kohtauksen metsään.
Sunnuntaina käytiin koirien uimarannalla, ja Aksa nautti elostaan ja juoksenteli hakien keppejä vedestä.
Lopuksi se karkasi metsikköön jonku linnun perään, ja siitä sitten passitin sen autoon ja kotiin. Olin niin iloinen että Aksa alkaa toipua. Eilen käytiin porukoilla ja Aksa juoksenteli ja leikki Iitan kanssa puolisen tuntia pihalla. Illalla kun lähdin käyttämään Titoa ja Petua lenkillä, se oli sitä mieltä että se lähtee mukaan!
Taas iloitsin, että viimeinkin Aksa on toipumaan päin. Tänään sitten aamulla se oli oli jonku aikaa aitauksessa, enkä huomannu siinä mitään ihmeellistä. Lähdin kampaajalle kymmeneksi ja kun sieltä tulin, totesin että kaikki ei ole nyt kunnossa :( Aksa vaan makasi, tärisi ja hengitti jotenkin nopeasti. Hädissäni annoin sille rimadylin ja pelkäsin jo pahinta, että tuleeko lähtö nyt...
Muutaman tunnin nukuttuaan se oli taas täysin pirteänä, kävi kauppa ja apteekkireissut mun mukana ja käytiin lähimetsässäkin. Sillä aikaa ku lenkkeilin Titon ja Petun kanssa, Marko soitti että Aku oli oksentanut kirkasta limaa. En tiedä oliko tässä se syy, tukkiko lima jotain ja siitä tuli huono olo ? Ei voi tietää, mutta toivottavasti se tila ei ikinä koskaan tule takaisin !!!!!
Eilen viimein Liinamaa soitti Akuutista. Olikin kulunut lähes 2 viikkoa siitä kun  kokeet otettiin ja antibioottikuuri oli loppumassa (ehdin jo soittaa muutamaan kertaan ja jättää soittopyyntöjä !!! sairaan hyvää asiakaspalvelua). Mitään muuta hälyyttävää ei löytynyt, kuin että joku lyhyen ajan borrelioosi arvo oli raja-arvo (ihan pikkasen yli raja-arvon) ja pitkän ajan arvo siitäkin negativiinen.
Suositus kuitenkin on, että se verikoe otetaan kolmen viikon päästä uudelleen jos kyseessä on raja-arvo, joten otamme sen ensi torstaina. Lisäksi Aku sai uuden antibioottikuurin, nyt on kyseessä ihmisten lääke, jonka pitäis purra nimenomaan keuhkokuumeeseen ja keuhkoputken tulehdukseen ihmisillä. Lääkkeen nimi on Doxitin 150 mg. Oikein mukavan proviisorin mukaan ihmisille sitä lääkettä annetaan 1 tabl per päivä, Aksa saa sitä 6 tabl. per päivä! Koirien annostukset ovat erilaiset, itse varmistin vielä annostuksen mun eläinten pharmaca fennicasta jonka olen tilannut Englannista. Ulkomailla tuota valmistetta on saatavilla myös eläimille. Eläimillä, kuten ihmisilläkin tämä lääke voi aiheuttaa oksentelua ja ripulia, nyt kädet kyynärpäitä myöten ristiin että lääke pysyy Aksan sisällä, ja ennen kaikkea että tää nyt olisi se lääke mikä tähän hemmetin tautiin TEHOAA !!!
Muuta mainittavaa on se, että oltiin lauantaina kummipoika Villen rippijuhlilla Vihannissa.Minä näpsin kuvia ja Markon piti mennä kirkossa eteen kummin muodossa. Meikä kävi Markon siskon Marikan kanssa ehtoollisella. Ei ole tullut käytyä, sitten omien rippijuhlien. Kiva päivä, ja ihanat tarjoilut :)
Viikonloppuna olisi tarkoitus mennä Saarijärven näyttelyyn. Täytyy nyt toivoa että Aksan kunto sallii tän reissun. Olemme vuokranneet mökit, ja sinne on tulossa myös Petun systeri Missy myös viettämään viikonloppua. Missy oli tänään käynyt harjoittelemassa mätsärissäkin.
Vielä muutama kuva mökkireissulta:
1797824.jpg
Aksa ja Tito vahtii mökillä (huom. vrt kokoero Tito 11 kk ja Aku 7 vee)

1797850.jpg
Petu ja Tito ja meren tuoksu

1797851.jpg
Titosta on moneksi, se seisoo lintua paremmin ku isän bretoni Iita :)

1797855.jpg
vesijumppaa :)

Loppuun vielä mietiskeltävää itse kullekkin:
"  "Mitä pimeämpi yö, sitä kauniimpi aamu. Mitä vaarallisempi taistelu sitä loistavampi voitto."

         - Z. Topelius"